tirsdag 29. juli 2008

Norge og asylsøkere

Regjeringen har åpnet opp for å doble asylstrømmen fra 7500 til 15000 i 2008. Dette til tross for at de enda har store problemer med å integrere og legge forholdene til rette for fjorårets inntak. Danmark og Finland har nesten stengt grensene sine etter at de har fått oppleve mye av den multikulturelle velsignelsen. Sverige fortsetter i motsatt retning, og lager stadig større problemer for seg selv. Det er jo sagt at svensker er så dumme, og i dette henseende så synes det å stemme veldig godt.

Folkens jeg har ingenting i mot innvandrere. De er mennesker som oss. De har den samme verdi som oss og er underlagt de samme livslover. Jeg ønsker bare å poengtere dette før jeg går videre. Alt for ofte simplifiseres innvandringsdebatten slik at det blir en " jeg liker ikke deg debatt". Det handler ikke om å like. Det handler om realiteter. Det handler om en grunnleggende erkjennelse av hvem vi er som mennesker, hva vi tror og hvordan vi innretter oss i livet. Hvordan kan man forene feks den islamske kultur og religion med den vestlige, når mange av deres fundamentale lære-og tros setninger står i skarp motsetning til den vestlige sekulære og kristelige kultur? Enhver ærlig sjel skjønner at dette ikke lar seg gjøre om ikke en av partene forlater sin tro og sin kultur.

Når dette er sagt så skjønner sikkert denne bloggens lesere hvorfor jeg ser med stor uro på regjeringens asylarroganse. UDI sine barmhjertige samritanere ser ingen problemer med asylstrømmen. Professor Fugeli og Hylland Eriksen applauderer Norges fremskritt mot et mer mangfoldig samfunn. Selv bor de i hvite rike strøk.
Regjeringen bøyer sine knær og hoder for FN som oppfordrer oss til å ta inn stadig flere. Hva folket mener er de ikke så opptatt av. Det er derfor man alltid henviser til FN når asylpolitikken skal forsvares. Tragisk.

Ingen kommentarer: