onsdag 16. juli 2008

Økonomi som brekkstang for en ny verdensorden

I dagens næringsliv står det i dag en artikkel om den kjente supermilliardæren Geroge Soros og hans analyser av verdensøknomien, og hvor vi er på vei. Han mener vi i dag er i slutten av en boble som har vart i 25 år. Han mener videre verden kan oppleve en depresjon lik den USA opplevde på 30 tallet, men at denne ikke vil bli langvarig.
Han avslutter artikkelen med å si følgende:
"- Mitt argument er at vi ser slutten på lang periode av relativ stabilitet basert på USA som den dominerende stormakten. Jeg ser for meg en periode med finansiell ustabilitet, som forhåpentligvis etterfølges av en ny verdensorden, skriver Soros. "

Dette er meget interessant og avslørende for dem som tror at det finnes en global agenda om å innføre en verdensregjering (FN), og en ny verdensorden. Det er etterhvert mange som har brukt dette begrepet etter Geroge H.W Bush sin berømte tale i 1991, hvor han bla sa at; " vi ser en ny verdensorden stå frem ut av kaos, en verdensorden som ikke bygger på loven i jungelen, men loven basert på rettferdighet. Når vi lykkes med dette, og vi vil lykkes med dette....."

Folkens en ny verdensorden med en ny verdensregjering er ikke lenger en konspirasjon. Det er en åpen agenda for dem som vil se. Våre ledere skryter av hvordan de skal innføre dette, men bare et fåtall er kritiske. For dem som stiller seg spørsmålet om hva som er så ille med en ny verdensorden så følg med. Jeg skal grundig utdype dette senere. I denne omgang vil jeg nøye meg med å understreke atter en gang, at det aldri har vært og aldri kommer til å bli noen god ide og samle mye makt i få hender.

"People never give up their liberties but under som delusion"
"He who is willing to trade freedom for security neither deserves or shall have any of them"
Edmund Burke

Ingen kommentarer: