torsdag 23. oktober 2008

Agenda 21 og en ny verdensorden


FN's charter for det 21. århundre heter Agenda 21 og ble forfattet under Rio De Janeiro konferansen i 1992. Programmet handler om å skape en bærekraftig klode. Globale utfordringer trenger globale løsninger, og Agenda 21 er laget med dette i tankene.
Agenda 21 er problematisk på mange plan. Det er en program som FN vil oppfordre/pålegge alle nasjoner å innføre uten at folket er blitt hørt i denne sak. Agenda 21 omhandler alle aspekter av samfunnet, og vil lede til store endringer i måten samfunnet formes på. I en av sine mange programpunkter slår Agenda 21 fast at privat eiendom ikke er bærekraftig.

Privat eiendom må forståes i en utvidet forstand. Her snakker vi om ditt private åndsliv, så vel som din private materialistiske eiendom. For at verdensfreden skal sikres må menneskesinnet formes i retning av at alle tenker likt og handler likt, og eier mest mulig likt.
Agenda 21 minner derfor farlig mye om Karl Marx sitt kommunistiske manifest, hvor nettopp det private og individuelle forbannes, mens det kollektive og fellesskapet løftes frem. Dissidenter må vekk. Alle annerledestenkende må fjernes, om de deler samfunnets mentalhygiene.

Hvilke tegn i tiden viser oss at Agenda 21 er under implementering og hvordan er det mulig at noe slikt kan skje?

Vi skal se videre på det i neste post.

Ingen kommentarer: