søndag 10. mai 2009

Overpopulasjon, eller kanskje ikke?

Sir David Attenboroug har sagt det. Ted Turner har sagt det. Steinar Lem har sagt det. David Rockefeller har sagt det. Margaret sanger har sagt det, og når har den norske biliogiprofessoren Harald Kryvi sagt det. Vi er for mange mennesker på kloden. Mennesket er i ferd med å undergrave sin egen eksistens.

Jeg kommer til å skrive mye om dette fremover ettersom dette er noe som garantert vil få mer fokus i media. Agendaen er allerede lagt. Vitenskapsbladet New Scientist slår fast at befolkningsmengden bør ned til mellom en 1 mrd og 500 millioner mennesker, for at vi skal være i balanse med naturen. På "the Georgia Guidestones" kan du lese det samme.

Dette er gammelt tankegods. Thomas Malthus var den som for alvor fikk oppmerksomhet for sine dystre spådommer om befolkning vs naturressurser. Han mente at befolkningensveksten snart vil overskride verdens matvareproduksjon. Katastrofetallet var da en mrd mennesker. I dag er vi nærmer 7 mrd, og den mathusiske katastrofen har ikke inntruffet. Tvert imot har matvarelagrene vært fulle og holdt tritt og vel så det, med befolkningsveksten. Malthus tok alt for lite hensyn til ny teknologi og nye metoder for utvinning av ressursene.
Jeg skal skrive mer om Thomas Malthus senere rett og slett fordi han er så viktig for å forstå hvordan visse mennesker på denne kloden tenker.

Min påstand som jeg vil fremlegge grundig bevisføring for etterhvert, er at vi ikke er i nærheten av noen overpopulasjon. Regner du litt på det vil du se at bare i delstaten Texas, vil man kunne plassert hele verdens befolkning, vel og merke med samme befolkningstetthet som i London, men dog. Det gir er pekepinn på hvor mye plass vi egentlig har på denne kloden.
Nå er det en kjennsgjerning at matvare lagrene synker, men her er min påstand at dette er bevisst og villet av dem som ønsker å redusere jordens befolkning. Husk på at David Rockefeller er en av hovedpersonene bak tanken om en ny verdensorden basert på Karl Marx sine tanker. Et Orwelliansk mareritt for folk flest, men en liten herskerklasse på topp.

For at denne nye verdensorden skal være mulig å administrere og holde ved like har de funnet ut at jordens befolkning må ligge rundt 500 millioner mennesker. Agendaen til disse menneskene er så mørk som den kan få blitt, og den vil komme til syne i stadig økende grad. Nå snakkes det åpent om en ny verdensorden, dvs en klode som er styrt gjennom FN, hvor land kun er symbolske både i sin lovgivning og i sin karakter. FN vil om ikke lenge få uinskrenket makt, og vil kunne danne basisen for en sentral verdensregjering. Husk at John D Rockefeller stiftet League og Nations som senere ble FN. Alt bygger på hans tanker om en globalisert klode, styrt av en mektig elite uten skrupler.

Jeg vil garantert bruke tid på dette fremover. Verden er i ferd med å entre tider som vi aldri før har opplevet. Kriger, terror, dødelige pandemier, dødelige vaksiner, hungersnød, penger som mister sin verdi, krig mot individualismen, krig mot retten til å ytre, tro og mene fritt osv. Alt som skjer er nøye koordinert og planlagt for å tjene til globalisering. Med en global trussel trenger vi en global løsning. Bare følg med i nyhetsbildet fremover.

31.des innføres noe som kalles Codex Alimentarius. Det er en rekke regler som kraftig vil legge begrensinger for hva som er lov og hva som ikke er lov av matvarer, vitaminer ,mineraler osv. Forskere som er imot dette nye internasjonale regelverket mener dette alene vil kunne ta livet av mangfoldige millioner mennesker, ikke bare i fattige land, men også i rike. Jeg kommer tilbake til hva dette er, og hvilke implikasjoner vi kan vente oss.

1 kommentar:

Kent Andersen sa...

Hva er egentlig målet med å bli så mange som mulig? Hva skal det avstedkomme?