lørdag 9. mai 2009

Når galskapen tar overhånd

For de fleste som følger klimadebatten, eller klimamonologen, så er det mange ting som burde få mennesker til å heve øyenbrynene. Her om dagen kunne vi lese i Dagbladet at kloden var blitt kaldere. Dette er i og for seg ingen stor nyhet, men det som var underlig var måten forskere forklarte dette på. At kloden var blitt kaldere siden 2002 forklarte de med naturlige svingninger, mens oppvarmingen tilskriver de menneskelig aktivitet. Noen som aner en liten brist i tankesystemet her??

Vel, dessverre så er det blitt slik at klimaforskere som støtter teorien om menneskeskapt global oppvarming har vunnet media, poltikken og ellers meningsdannelsen i det offentlige rom. Det er veldig lite rom for forskere som mener annerledes. De slipper ikke til. Og om de slipper til ligger det alltid en trussel om inndragelse av forskningsmidler, usikker jobbfremtid, sjikane og endog drapstrusler. Det er blitt sånn på denne kloden at dissidentene skal hysjes ned. Det frie ord prises, men det gjelder bare til et visst punkt.

Vitenskap er vitenskap, ikke religion. Likevel behandles det mer som sistnevnte. Mennesker trenger jo noe å tro på og for mange har den grønnen religionene blitt en sikker tilflukt. Du finner dem som genuint er villig til å "brennes på bålet" for klimaet, sånne som Lars Haltebrekken eller nå avdøde Steinar Lem. Miljøradikalere som lever det de preker og vil påtvinge alle andre å følge deres religion.
Så har du hyklerene. Al Gore står jo her frem som et lysende eksempel. Selv forbruker han mer strøm en en liten norsk landsby, flyr privatjet, og tjener rått med "grønne" penger, men han vil at alle andre på kloden skal senke sin levestandard for miljøet. Senator James Inhof utfordret Al Gore på dette hykleriet i liket med Michael Chricton, og sa at dersom Al Gore var villig til å undertegne et løfte om leve på det samme energiforbruket han skisserer for resten av befolkningen, så virket hans kamp for miljøet i det minste troverdig.
Selvsagt ble det ikke noe av dette, men det eksemplifiserer godt hvordan den grønne maktelite tenker.

Det er altså noen som skal ofres for å redde jorden fra menneskeskapt katastrofe.
I dagens nærningsliv i dag foreslår klimaforsker Ken Caldeira fra Stanford University, å pumpe ut enorme mengder med svoveldioksid over den nordlige halvkule. På den måten vil sollyset reduserers med ca 10% og det vil bli kaldt surt og farlig, men isen vil mest sannsynlig ikke smelte. Eneste problemet er at nordområdene blir ubeboelige, men pytt...så lenge ikke Ken Caldeira rammes er det ok. Målet helliger middelet, ikke sant??!


Folk burde ha våknet, men de vil ikke. De sover så godt på fanget til Jens Stoltenberg. Alt kommer til å gå så bra. Men hvor stort vil ikke sjokket bli når realiteten omsider treffer dem, ikke som en mild bris mens som en kraftig storm.

Det finnes nemlig en agenda om å kontrollere denne kloden enten folk vil tro det eller ikke, og for den som har øyne å se med og øre og høre med, vil dette bli åpenbart etterhvert.

Ingen kommentarer: