onsdag 6. mai 2009

En homofil om meningene til Nina Kari Monsen

Jeg kom over dette innlegget på debattsentralen hos Dagbladet, og syntes det var så bra fordi det forteller oss at selv homofile er i stand til å se logiske brister med den nye ektekskapsforståelsen og bioloven. Dette er skrevet av en som kaller seg "Torden" og linken til tråden finner du her .

Jeg spyr snart av denne inderlige "sårheten" som barnekrenkere nå insisterer på for å skjule sin egen dårlige samvittighet overfor sine overgrep mot barn.
Samtidig som de sutrer og er "såre", skyter homseaktivister og andre politisk korrekte emissærer fra hofta og hetser, mobber, krenker og demoniserer enhver som våger å heve røsten og si at Monsen faktisk har rett i sin virkelighetsbeskrivelse.
Vi er mange homofile som ikke føler oss det minste støtt av Monsen, og som tvert imot mener hun har rett i at et homofilt ekteskap er en selvmotsigelse. Homofilt partnerskap kan aldri bli et ekteskap. Og hva i himmelens navn er så forbrytersk i å konstatere dette?
Med mindre man vil omdefinere ekteskapet til å bety noe annet enn det ordet egentlig og i alle tider har betydd. Man kan jo alltid blande salt og søtvann (som hver for seg er helt ok) og kalle det ferskvann, men det BLIR jo ikke ferskvann for det, for det ER ikke det!
Homsebevegelsen gikk lenge IMOT homofilt ekteskap og var tilfreds med partnerskapsordningen. Nå er mennesker som mener dette plutselig blitt djevelens og middelalderens sendebud.
Jeg kjøper ikke denne Monsen-hetsen. Den er simpel og tarvelig og altfor mye preget av lesber som skal forsvare sin egoisme som fratar barnet en rett som til og med er nedfelt i FNs barnekonvensjon!

Ingen kommentarer: