lørdag 2. august 2008

EU , kriminalitet og fremtid

Etter at EU utvidet sine grenser til å omfatte mange av de fattige østblokklandene og de baltiske stater har Norge blitt oversvømt med tiggere, kriminelle og prostituerte. Pga vårt medlemskap i EØS er det mer eller mindre umulig å utvise dem.
I BA kunne man lese denne artikkelen for 2 år siden.
http://www.ba.no/nyheter/irix/norge_eos_eu/article2029656.ece
Ting er ikke blitt bedre siden da. Vinningskriminaliteten har gått til himmels. Politiet må derfor henlegge de fleste sakene. For noen uker siden stod det å lese i Aftenposten at utenlandske kriminelle tok fellesferien i norske fengsler. For dem var det som å bo på hotell, og det beste av alt, de fikk lønn for å være der.
Hvorfor fortalte ikke Gro Harlem Brundland oss dette da hun var med å ordnet oss inn i EØS avtalen?
Det hele begynner å minne farlig mye om et stort sosialistisk eksperiment hvor Europas befolkning er innsatsen. Rike land trekkes ned og fattige land trekkes opp, men bare for en liten stund. Til slutt vil alle ha det like kjipt, bare ikke pampene på toppen. Låter det kjent?

For EU eliten betyr demokrati og folkevalg ingenting. De har sine grandiose planer og ønsker å bygge et nytt romerriket, koste hva det koste vil. Hvis de virkelig spilte med åpne kort, hvis de virkelig lyttet til folket, hvorfor er Irland det eneste landet som har fått holde folkevalg over Lisboa traktaten? Og hvorfor viser de en slik voldsom arroganse mot Irlands befolkning selv etter at folket har vendt traktaten ryggen?
Spørsmålene svarer seg selv. Man trenger ikke å være professor i statsvitenskap for å skjønne at det foregår særs ubehagelige ting i EU parlamentet. Problemet med den sosialistiske retorikken er at den er så innarbeidet i våre sinn at folk nesten ikke reagerer lenger. Lytt til Jens når han taler. Alltid er det fellesskapets beste. Aldri henvender han seg til individets muligheter og skaperkraft. Slik talte Mao, Stalin og Lenin. De snakket om samarbeid, kollektivisme, arbeidere foren eder ...og vi så hvordan det endte opp. EU er sosialisme satt i system. Sosialisme er maktens beste venn. Det spiller ingen rolle om Sarkozy er 'blå'. I EU handler det ikke om farge.
Det handler om å styre Europa inn i en ny global verdensorden, hvor den reelle makten er sentralisert og fordelt på få personer. Endelig skal mennesket oppfylle sin eldste drøm, være Gud for massene.

"The crawings for power is nothing else than a crawing for Godship" Unknown

Ingen kommentarer: