lørdag 2. august 2008

EØS og Schengen - det store landsforræderi

Det norske folk har to ganger sagt nei til EF/EU. Likevel valgte våre politikere å ta del i EØS og Schengen avtalen. De kaller det hele et uskyldig medlemskap, men er det dette?
Hvordan kan det bare være en snakk om et medlemskap når lover og regler som lages for EU også blir gjeldende for Norge, uten folkets samtykke?
For ikke lenge siden stemte EU kommisjonen frem en lov som gjør at fritt helsevalg skal gjelde for alle i EU og EØS. Norge kan altså ikke nekte her, men må pent bøye seg for denne loven, enda den kan gi uante konsekvenser. Grunnlovens §1 sier at "Kongeriket Norge er ett fritt, selvstendig, udeleligt og uafhændeligt Rike". Brudd på denne lov vil medføre fengsel fra 8-21 år. Våre politikere har under et falskt dekke gitt fra seg deler av norsk selvstendighet til pampene i EU parlamentet. De har snakket om medlemskap i en internasjonal organisasjon, men egentlig er det ingenting annet en nedrustning av den selvstendige nasjonalstat.
For dem som har lest Lisboa traktaten er det ingen tvil. Det er en ny europeisk grunnlov som vil sette medlemslandenes egen grunnlov og det nasjonale selvstyret ut av drift.
I forbindelse med Tsjekkias inntreden i EU den 22. April 2004 uttalte Tsjekkias president Vaclav Klaus : "Som alle vet, vil vår stat i løpet av få dager opphøre og eksistere som en selvstendig, suveren enhet."

Jeg oppfordrer alle til å undersøke saken for seg selv og se om det jeg skriver ikke stemmer.

Ingen kommentarer: