tirsdag 16. juni 2009

Christopher Monckton gir her en ypperlig forelesning om klimakrisen

Dette er virkelig den aller beste forelesningen jeg har hørt om global oppvarming, hva det skyldes og hvordan vi bør forholde oss til det. Christopher Mockton er genierklært av mange, og det er ikke vanskelig å skjønne når man hører ham forelese i denne filmen.
Jeg kan virkelig anbefale denne filmen for alle som ønsker en tvers igjennom informativ film om klimakrisen. Det som skiller denne filmen fra alle andre klimafilmer og debatter jeg har sett er at Monckton underbygger alt han sier med data og vitenskapelige dokumenter som IPCC og andre bruker, og lar lytteren selv få bestemme hva han vil tro.
Du vil bli sjokkert over hvor mange feil og hvor mye disinformasjon som har preget og preger klimadebatten.

Visste du feks at IPCC i sine første rapporter (kom på 80/90 tallet) mente at havet ville stige 22 fot, deretter nedgraderte de til 12 fot. I 2007 rapporten antar de at havet vil stige med 19 cm. Mao har antagelsene til IPCC om stigningene i havnivået gått ned, mens klimahysteriet har gått til himmels.

Dette er bare en av de mange avsløringene som Lord Monckton viser i denne filmen vha av IPCC sine egne rapporter og dokumenter.

Se den og kommenter gjerne.

http://video.google.com/videoplay?docid=5206383248165214524&ei=20E3SqjPB5zq-Qa4-IjmAw&q=apcalypse+no

Ingen kommentarer: